Lærarane våre

Her finner du en presentasjon av alle lærerne våre.

Nathan W. Lediard

Lubomir Aleksandrov

Telefon 94 43 60 75 epost lubomir.aleksandrov@surnadal.kommune.no
Alex er utdannet musikklærar fra Rousse i Bulgaria med gitar som hovedinstrument. Han underviser i gitar, bass, trommer og bandsamspill i Rindal og Surnadal. Alex er aktiv i bandmiljøet både som utøvar og med elever.

Liv Berit Brusethaug

livberit.jpgTelefon 90 29 22 90 epost liv.berit.brusethaug@surnadal.kommune.no

Liv Berit er sekretær og den du møter på telefonen eller i skranken på kulturskolekontoret i andre etasje på Surnadal Kulturhus

 

 

rune_225x300r

Rune Dalager

rune.jpgTelefon 91 59 29 76 epost rune.dalager@surnadal.kommune.no

Rune Dalager er faglærer gitar, bass, slagverk og band.
Dalager er adjunkt og har utdanninga frå Høgskulen i Volda kor han har allmennlærerutdanning  med to års fordjupning i musikk som påbygning. Han har en bachelorgrad i musikk og musikkpedagogikk med musikkteknologi som hovedemne.
Dalager jobber i tillegg som frilanser som låtskriver, arrangør, gitarist og livelydtekniker. Han jobber også som produsent og studiotekniker hvor han har bidrege på fleire plateutgivinger. I tillegg driv han Kulturskolens låtskrivarverkstad med Ingebjørg Loe Bjørnstad gjennom den kulturelle skolesekken.
Rune underviser i Halsa og Surnadal. Han er ein aktiv pådriver i bandmiljøet. Har mellom anna initiert Pink Floyd og Bruce Springsteen- konserter.

siri_274x178

Siri Skjerve


Telefon 97 08 34 10 E-post siri.skjerve@surnadal.kommune.no

Siri Skjerve er faglærer i Visuelle kunstfag. Siri er utdannet kunsthåndtverker fra Kunsthøgskolen i Bergen. Ho har jobbet som prosjektleder i Norske Kunsthåndtverkere, Ringebu Folkehøgskole, Nordmøre Folkehøgskule og som utøvende kunstner.

elisabeth_225x300r

Elisabeth Gjørsvik

Telefon 97 52 18 79 epost elisabeth.gjorsvik@kristiansund.kommune.no

Elisabeth er lektor m tilleggsutdanning. Ho har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo, med jazzsong som hovedinstrument.
Ho underviser songelever, songgrupper og litt gitar og piano. Elisabeth underviser også ved kulturskolen i Kristiansund. Er for tida fast vokalist ved Kristiansund Storband
 

fiolin_360x541

Synnøve Hammervold

Telefon 41 23 07 44 epost synnove.hammervold@sunndal.kommune.no

Synnøve er fiolinlærer. Ansatt på Sunndal Kulturskole, men har i flere år undervist elever ved KIN ein dag i veka.
 

Anne-Stine[1]

Anne Stine Sæther

Anne Stine Sæther er dansepedagog og underviser i dans på Halsa. Anne Stine er tilsatt i Operaen i Kristiansund og underviser i de fleste typer scenisk dans. Klassisk, Jazz, HipHop, moderne.

Gerd Ingrid Kvendset

A6604419-Edit.JPG
Telefon 97 52 45 74 E-post gerd.ingrid.kvendset@surnadal.kommune.no

Gerd Ingrid er dramalærar og instruktør / regissør i teater. Utdanning i Mellomfag i teater frå Høgskolen i Oslo og grunnutdanning i førskulepedagogikk med drama fordjupning frå Dronning Mauds Minne i Trondheim.

Drama-/teaterlærar i kulturskulen sidan 1989. Har skrive ei rekkje manus og sett opp framsyningar med ungar/ungdom. Gerd Ingrid har hatt ein rolle i leiinga og/eller som instruktør i mange større og nyskapande teaterprosjekt inkludert regional ungdomsmusikal West side Story, Dalapop, oppstart av 10. klasseprosjektet i Surnadal,  cABBAret, Førreti (Svarrabærje sin jubileumsrevy), My fair lady.

torbjørn_225x300r

Torbjørn Larsen

Telefon 41 54 21 17 epost torbjorn.larsen@surnadal.kommune.no
Torbjørn er rektor og underviser i messingblås. Har vore tilsett sidan 2002.
Utdanna Adjunkt med opprykk med fordjupning musikk. Han har delteke på fleire leiarkurs i regi Norsk Kulturskoleråd. Er pr dato styreleiar i Norsk Kulturskoleråd Møre og Romsdal.
 

Sander van der Loo

sander.jpgTelefon 48 19 74 22 epost sander.vanderloo@surnadal.kommune.no
Sander er utdanna lektor i musikk. Hovedinstrument er klarinett. Han er også utdannet dirigent og har jobba som dirigent og musiker i det nederlandske marineorkester. Han underviser i treblås, piano, munnspill, gitar. Dirigerer fleire kor og korps i Halsa, Surnadal og Sunndal.

Linda Torvik

A6604419-Edit.JPGTelefon 97 18 80 37 E-post linda.torvik@surnadal.kommune.no

Linda er pianolærer. Utdanna instrumentalpedagog ved Barratt Due's musikkinstitutt i Oslo. Ho underviser for tida i Halsa og Surnadal. Akkompagnerer instrumentalelever og songarar.

Ein av pianoelevane mine skrev på tavla ein dag at "Linda er forelska i musikk" og når eg tenkte etter så fann eg ut at det faktisk er sant.
Eg er forelska i musikk!!
Heile livet har eg hatt eit kjærleiksforhold til musikk. Musikk er ein av dei tinga som gir livet mitt meining.
Eg håper å kunne inspirere nettopp deg til å fordjupe deg i musikk slik at du også kanskje får eit livslangt kjærlieiksforhold til musikk.

 

stine_225x300r

Stine Valde

Telefon 46 68 76 48   epost stine.valde@surnadal.kommune.no
Stine er dansepedagog og utøvende danser. Utdanning frå Den Norske Balletthøyskolen/Norges dansehøyskole. Deler av utdanninga er frå Paris ved Rick Odums School og undervisnings – og danseprosjekt i Gambia. Ho har elevgrupper fra 3-20 år
Ho er tilsett i dansekompaniet ved Operaen i Kristiansund, men bur i Surnadal og underviser klassar i Surnadal, Rindal og Halsa.

torgeir andresen

Torgeir Andresen

Torgeir Andresen er utdannet trompetist og messingpedagog fra musikkonservatoriet i Trondheim, jazzlinja. Han underviser i de fleste messinginstrumentene.